Isıtma Soğutma Sistemleri

ISITMA SISTEMLERI PROJENLENDIRME,DANIŞMANLIK VE UYGULAMA
Endüstriyel Tesisler,Oteller,Hastahaneler,Yönetim Binaları,Kopleksler,Alışveriş Merkezleri,İş Merkezleri,Toplu Konutlar gibi yapı ve proseslerin ISITMA ile ilgili projelerinin çizilmesi,danışmanlık hizmetinin verilmesi ve uygulanması da firmamızın hizmet dalları arasındadır.


ISITMA SISTEMI NEDIR ?
Isıtma sistemi ısıtılmak istenen alanın,talep edilen sıcaklık tutulabilmesi için iç mahalden dış mahale (çevreye) olan sıcaklık kaybının geri kazanılması mantığı ile çalışan sistemlerdir.


KAZAN DAIRESI MONTAJ VE KURULUMU
Kazan dairelerinin kullanılan enerjiye göre birçok çeşidi vardır. Katı yakıt ile Gaz ile Elektirik ile vs. Kullanım yerleri isteğe bağlı olarak değişkenlik gösterir.Buhar için yada sıcak su için yapılır.Kullanım alanları çok geniştir konutlardan endüstriyel tesislere kadar geniş bir yelpazeye sahiptir.Kullanım alanı gözetmeksizin bütün kazan dairelerinin projelendirilmesi,danışmanlık hizmetlerinin verilmesi ve uygulanmasın da Proyangın Endüstriyel Mühendislik genç ve dinamik mühendis kadrosu ile hizmetinizdedir.


RADYATÖRLÜ ISITMA SISTEMLERI
Radyatör; ısıyı ortama taşınıma yolu ile ileten bir transfer aracı olarak tanımlanabilir. ... Kazanda üretilen sıcak su borular aracılığıyla ısıtılacak mahallere yerleştirilmiş radyatör, konvektör ve sıcak hava apereyi gibi ısıtıcı elemanlara taşınır.


YERDEN ISITMA SISTEMLERI
Yerden ısıtma sistemi, mahaldeki ısı kayıplarını,mahaldeki zemin betonun içindeki borular ile sağlanan ısı enerjisini zemin altına yayarak dağıtan, zemini ve ortamı ısıtan bir ısıtma sistemidir. Yerden ısıtma sistemi ile homojen bir ısı dağılımı sağlanır.Dağılım homojen olduğundan odalar arasında sıcaklık farkı yoktur.


RADYANT ISITMA SISTEMLERI
Radyant ısıtma sisteminin mantığını güneş ve dünya ile mukayese edebiliriz.Benzer bir mantığa göre tasarlanmıştır.Aynı güneş gibi insanlar yada objeler ısıtılır.Bütün ortam havası ısıtılmaz.


FAN-COIL ISITMA SISTEMLERI
Sistemin çalışma mantığı sistemdeki borulara sıcak su alındığında içinde bulunan fan yardımıyla sıcak üflemesi,soğuk su alındığında ise gene fanlar yardımıyla soğuk üflemesidir.


VRF SISTEMLERI
Tek dış ünite birçok iç ünitenin birbirinden bağımsız olarak ısıtma veya soğutma yapabildiği sistemdir.İşletme maliyeti düşüktür uzun ömürlü ve konforlu bir sistemdir.


SPLIT KLIMA SISTEMLERI
İç ve dış ünitelerin birbirinden bağımsız çalıştığı sistemdir.Mahalin hem soğutulmasını hemde ısıtılmasını sağlar.’’Split’’ ingilizce bir kelimedir ayrılmak bölünmüş şeklinde ifade edlir.